Cate persoane afineaza piane in Barcelona?

Despre aceasta intrebare am vorbit cu unii dintre colegii mei. Unul a zis ca ar fi plecat de la interviu si i-ar fi trantit usa posibilului angajator. Altul a zis ca a mai auzit de intrebari din astea si ca intervievatorul vrea sa stie cum gandesti. Cand ne-a vazut asa interesati, un coleg a mai adaugat o intrebare: “Cate galeti de vopsea iti trebuie pentru a vopsi un avion de la WizzAir?”

La bucatarie avem un linoleum cu patratele si pentru a face discutia si mai aprinsa, cineva a rostit: “Cati pixeli sunt pe jos?”

Intr-un final, desi noi eram foarte concentrati in aproximarea raspunsurilor, colegul care ne zisese ca ar fi plecat, era si mai inversunat in argumente: “Sunt prostii, nu iti trebuie nicaieri!”. Asa ca i-am zis incercand sa il conving ca nu are dreptate: “Imagineaza-ti ca vezi o casa. Cat esti dispus sa platesti pentru ea?”.

Aceasta intrebare s-a transformat intr-o campanie imobiliara a bancii unde lucrez, in care cumparatorul spune cat vrea sa ofere pentru casa pe care o viziteaza. Vanzarile imobiliare au crescut cu 30% in prima luna de dupa lansarea campaniei. Banca e fericita, clientii fericiti, angajatii si-au facut datoria.

Anunțuri

2 comentarii

  1. Si ai primit si tu un bonus, ceva? :))

    • Din pacate, nu eu lucrez la departamentul de Vanzari Imobiliare, dar nici ei nu au bonus. Doar si-au facut treaba. 🙂


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s