De ce nu o sa mai cumpar in veci un epilator Braun

Multe companii de succes s-au imbogatit datorita faptului ca produsele lor sunt folosite de multe milioane de persoane de pe planeta si, daca tot ajung la atatia oameni, s-au gandit creatorii sa adauge reclame la orice ar fi de interes pentru utilizatori.

Pana aici mi se pare in regula.

Ceea ce nu mi se pare in regula, ma enerveaza pana la exasperare si as vrea sa dispara este publicitatea agresiva, nesimtita si repetitiva.

Am vazut o data, de doua ori, de 10 ori aceeasi reclama cu pantaloni aruncati pe geam de la Veet, cu doua „prietene” folosind noul epilator de la Braun si cu ultimul videoclip al lui Justin Biber. Vreau sa le spun celor care au facut reclamele ca nu o sa le cumpar niciodata produsele si ca nici la Justin Biber nu ma uit pentru ca am depasit limita de varsta a publicului tinta.

Youtube acum multi ani, inainte de a fi cumparat de Google, era pe pierdere deoarece nu exista publicitate pe acest site. Lumea doar urca multe filme, dar site-ul in sine nu producea nimic. Ulterior, dupa cumpararea lui de catre Google, site-ul a continuat sa consume foarte multi bani si sa nu produca nimic, intentia fiind crearea unei dependente a utilizatorului: „Sa il facem sa creada ca pe Youtube exista orice vrea sa vada.”. La aproximativ doi ani dupa ce a fost cumparat de Google, pe Youtube au fost introduse reclame de tot felul, de la schimbarea fondului paginii, Google ads, pana la un mic video publicitar inainte de filmul pe care vrei sa il vezi. Ideea fiind clara: „Omul stie ca aici poate vedea ce vrea gratis, deci o sa fie intelegator si o sa accepte sa vada un minut de reclame.”.

Repet, mi se par extrem de agresive campaniile publicitare desfasurate in acest moment pe Youtube. Nu as cumpara in veci un produs dupa ce m-a scos din sarite de atatea ori reclama lui. Oricat ar fi de bun, exista si concurenta, mai calma in ceea ce priveste publicitatea.

Idem pentru Pro TV si pauzele de publicitate de 15 minute. Din fericire, nu il dau la televizor si nu am antena Digi.

P.S. Publicitatea platita de pe Google Search mi se pare de cele mai multe ori foarte utila si imi place pentru ca apare DOAR atunci cand este necesara.

Anunțuri

Lasă un comentariu

Niciun comentariu până acum.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s