GFR (Grevă Fără Ruşine)

Eu înţeleg perfect faptul că nimeni nu lucrează gratis, că salariile angajaţilor de la CFR sunt foarte mici, că trenurile sunt vechi şi că se mişcă lent. Ceea ce nu inţeleg este direct proporţionalitatea dintre preţul biletului şi întârzierea trenului şi grevele spontane ale salariaţilor pentru că nu şi-au primit banii fix la ora 13:00, când era anunţată tranzacţia.

Ştiu că toată lumea ar trebui sa fie plătită la timp, dar din moment ce IC întârzie de fiecare dată câte 30 de minute pe ruta Bucureşti Nord – Craiova şi eu nu fac grevă pentru că mi se fură cu neruşinare din timpul meu, nu mi se pare că domnii mecanici şi doamnele de la casierie ar trebui să fie atat de supărate, din moment ce serviciile oferite de ei sunt foarte proaste. Ştiu, nu este doar vina lor…

Cum fiecare işi urmareşte interesul, al meu era să ajung la timp, nimeni nu mi l-a respectat, prin urmare grevele spontane in Gara de Nord mă infurie peste masură la fel ca pe majoritatea călătorilor. Nu zice nimeni să nu se facă grvă, dar să ştim şi noi din timp.

PS Deseară scriu despre sport si suplimente alimentare.

PPS Răzvan, am făcut grevă spontană, să fiu în ton cu tema articolului.

Reclame

5 comentarii

  1. Wow, mai Adriana, parca nu ai trait in Romania pana acum. Daca exista un mod mai idiot si ilogic legat de mersul lucrurilor in tara asta, fi sigura ca acel mod va fi abordat. Exista unele persoane aflate in posturi -cheie , care trebuie sa isi mai foloseasca creierul din dotare. Ei bine, nu o fac. Fiecare , ar trebui sa aibe grija de prestatia lui in societate. Chiar si tu, nepostand p 21 asa cum ai zis, nu esti mai diferita decat ei. Schimbarea care vrei sa o vezi in lume, sa porneasca in primul rand de la tine.

  2. Ioan, nu cred ca am scris pe undeva faptul ca ma surprinde aceasta atitudine, ci faptul ca sunt furioasa pe cei care o creeaza, oricine ar fi ei(lucratori, politicieni). Macar la furie sper ca am si eu dreptul.

    • Furia nu face bine la frumusete; si tu esti o fata frumoasa; In concluzie, nu te mai infuria!! :P.

      • Ai o gandire comunista(ideologic vorbind).

      • Sunt de acord cu democratia dar nu in forma in care este inteleasa ea astazi in Romania. Vei observa dupa 20 de ani suntem la nivelul din 1992.


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s