Arome şi (par)fumuri

img_2356

Deşi au înflorit teii şi există locuri în care oamenii se bucură de miresme îmbietoare, în zona Universităţii din Bucureşti nu pot simţi decât o duhoare de WC public. Nuuuu, staţi liniştiţi, nu este cel de la Metrou. Spre surprinderea noastră, a celor care stim cât de cât in ce oraş locuim, acea toaletă este chiar igienică. Eu mă refer la colţul de vizavi de Librăria Eminescu.

Poate există câtiva studenţi supăraţi pe Amfiteatrul Spiru Haret şi care au decis să se răzbune pe cei care îl frecventează sau poate cineva nu mai putea să ţină încă doi paşi până la toaleta de la Metrou. Cu toate astea, îi urăsc pe aceia putini care îi intoxică pe trecători cu putoarea urinei lor.

Ca să îi ţină de urât celui ce se pişă cu neruşinare pe universitate, un altul şi-a lăsat excrementele chiar la intrarea în Facultatea de Matematică, să îi umple de noroc pe toţi savanţii rezolvitori de ecuaţii diferenţiale care au ghinionul să calce în fecale.

pe 21 iunie va urma articolul: „Greve la CFR”

Reclame

2 comentarii

  1. Dezgustator!!!! Nu stiam de faza cu facultatea de matematica. Poate a fost un omagiu adus facultatii…… vre-un student suparat k a picat….cine stie? Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul :))

  2. Este chiar 22 iunie. De-asta e bine să nu faci promisiuni


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s