Circus

Felicitam pe domnul Solomon care a aruncat banii de la buget pe fantani arteziene, baloane multicolore si pe Al Bano. Va reamintim domnule Solomon ca in Craiova sunt cartiere fara canalizare si cu „drumuri de tara”.

In „speranta” ca la anu’ ni-l aduceti si pe Guta (fara numar, fara numar)!!!

Reclame

6 comentarii

  1. ce parere ai de distinsul domn care e patron la Univ. Craiova? cum naiba il cheama…am uitat!!! ala cu ochelari de soare care nu poate sa scoata o fraza corecta dpdv gramatical (sau care e regele AGRAMATICALITATILOR (sper ca am scris bine)) pe gura?

  2. Ba, imi bag p..a-n ei de tigani: si-n Solomon, si-n Mititelu! Detalii maine.

  3. mie mititelu ala mi se pare o varianta mai micuta si rudimentara a lu` jiji-„the lord of the sheeps”. daca ar avea o situatie financiara & un „spate” ca a lu` jiji, io cred ca s`ar comporta la fel. iar ceea ce priveste educatia lor, din nou avem de`a face cu o asemanare intre mititelu si jiji +(plus) ca mai apare si trenu: clasa 1, clasa 2 respectiv nou introdusa clasa business! 😀

  4. iar de solomon nu stiu mare lucru; doar cand mai aparea pe sticla din cauza Universitatii Craiova. da` pare „om trecut prin multe”…

  5. Pai Solomon si consiliul Judetean fac tot felul de investitii inutile pentru „estetica” orasului si pentru a capata experienta. Nu poti sa judeci oamenii pentru ceea ce ar face daca… Mi se pare normal ca daca nu te pricepi la politica sa iti vezi de carciuma ta si de echipa ta de fotbal. Jiji… NO COMENT.

  6. „estetica” orasului, ce misto suna. dar la urma urmei e vorba de niste licitatii la care castigotarii vor purta niste lupte seculare. asa era si la noi e vremea lui GHITA! si cine stie, poate si acum (sigur si acum)!


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s